Om oss

FAMILIERESTAURANT SIDEN 2001!

TERRASSEN KAFE OG RESTAURANT STOVNER SENTER

Ønsker alle hjertelig velkommen til vår familierestaurant

LITT OM OSS

Velkommen til vår restaurant! 

Terrassen Restaurant har gjennomgått mange forandringer med årenes løp, men fremdeles står kvaliteten på skikkelige råvarer, gode smaksopplevelser og personlig service i toppfokus. 

Vår største satsing innen spennende mat serveres på en hjemme spikket fjøl. Vår kjøkken er et bredt konsept hvor vi har valgt å fokusere god kvalitet og egne spesialiteter. Passer perfekt til alles smak! Noe å dele med andre eller en hel middag til seg selv. God mat er og har alltid vært en av vår største lidenskaper. 

 

Terrassen Restaurant kan, i tillegg til å ble ansett som en av Groruddalens beste restauranter, Samtidig som det er noe mer enn bare en utvidelse av vårt sortiment. Med vår ambisjon om å være nyskapende etablerte vi en restaurant i stilfulle omgivelser, hvor Tyrkisk kjøkken gir våre gjester nye og spennende muligheter til å skape fristelser for enhver gane. Med ny åpningen av konseptet Terrassen har vi nå satt en standard som plasserer oss i toppsjiktet av norske familierestaurant. Hos oss bruker ikke vi servitører! Dette gir deg muligheten til å handle hos oss til en rimelig pris! Bestilling skjer ved kassen og du får med deg en brikke! Brikken vibrerer og gir fra seg lys! Da er maten klar til å hentes fra vår kjøkken.


Terrassen Kafé og Restaurant Et spise sted siden 2001. Vel bekomme!

Åpnings Tider

Kjøkkenet stenger halvtime før stenge tid.

Stovner Senter 3

0985 Oslo

Følg oss på

Vårt Kjøkken

Vi serverer Norsk, Tyrkisk og kinesiske retter.


Frokost, lunsj og middager


Desserer og varme drikker

Copyright Terrassen Stovner 2017@ All Rights Reserved